2013, udsmykning af Lokalcenter Rosenvang og plejeboliger, Rosenvangs Allé 76, 8260 Viby J

Jeg vandt i 2012 konkurrence inviteret af Århus Kommunes Billedkunstudvalg om udsmykning af det ombyggede Lokalcenter Rosenvang, i henhold til Aarhus Kommunes instruktion om"Kunstnerisk udsmykning af kommunalt byggeri".

Udsmykningen er omfattende med meget forskellige keramiske værker til plejeboligernes 3 etager og Lokalcentrets indgangsparti og cafe. Til plejeboligerne valgte jeg temaet 'skoven' da beboerne her allerede havde givet de tre etager navne: ’Roden’, ’Stammen’ og ’Kronen’, og til cafeen i Lokalcentret valgte jeg at lave noget i samme boldgade: Om vand.

De har fået en fortælling om skoven, dens træer og dyr i former og farver og glasurer der flyder. De har fået noget, som kan mærkes med hænderne, og kan både opdages og genkendes. Fra starten bestemte mig for at værkerne til de 12 forskellige steder, jeg havde valgt, skulle laves med forskellige keramiske teknikker. Og der skulle være både noget trygt genkendeligt, og noget uforudsigeligt og ustyrligt.

I den nederste etage hvor der ikke er lys udefra, har jeg beklædt de tre store bærende søjler med regnbuer i kraftige farver og i væggen er der et sted en ræv under en trærod. I den midterste etage hvor man kommer ind til plejeboligerne, er de tre gennemgående søjler beklædt med store rektangulære kakler som er aftryk af træernes bark. På hylder i gangenes vægge er der figurer og en skov står som det eneste på gulvet i et hjørne foran indgangen til etagens spisesal.
På den øverste etage hænger tre store relieffer, 'Skovkroner' foran vinduer som gir fint lys til dem.

Til cafeens og samlingsrummets bagvæg har jeg lavet et stort relief med navnet 'Strømmen' og to fisk sidder på væggen, hvor man afleverer tallerkner. Det er en udsmykning lavet til beboerne.